+90 535 985 76 84

HAKKIMIZDA


H a k k ı m ı z d a


Mert Bobinaj Soma: 20 Yılı Aşkın Deneyimle Bobinaj Sektöründe Kalite ve İstikrar;

Bobinaj sektörünün güvenilir isimlerinden biri olarak, Mert Bobinaj Soma firması 20 yılı aşkın süredir kesintisiz hizmet vermektedir. 
Deneyim ve uzmanlığıyla sektörde istikrarlı bir şekilde devam etmektedir.

Elektrik motorları, elektrikli el aletleri, su motorları, dalgıç pompaları, kompresörler, jeneratörler, gaz altı kaynak makineleri ve çanta kaynak makinelerinin sarımları ve bakımlarında teknik çözümler sunmaktadır.

Mert Bobinaj Soma'nın en büyük gücü, uzman kadrosu ve geniş deneyim havuzudur. Eğitimli ve deneyimli kadrosu, her projeyi titizlikle ele alarak müşterilerine en üst düzeyde hizmet sunmaktadır. 

Elektrik motorlarından, su motorlarının, dalgıç pompalarına, jeneratörlerden kompresörlere kadar geniş bir yelpazede hizmet veren firmamız,
her bir projeyi özgün ihtiyaçlara yönelik çözüm odaklı bir şekilde ele almaktadır.

Mert Bobinaj Soma'nın temel prensibi yüksek kalite standartlarıdır. Her bir işlemin titizlikle takip edildiği, kalite kontrol süreçlerinin eksiksiz uygulandığı firmamız, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedeflemektedir. 

Verilen hizmetin uzun ömürlü ve güvenilir olmasını sağlamak, firma felsefesinin merkezinde yer almaktadır.

Mert Bobinaj Soma, Sektördeki gelişmeleri yakından takip eden, deneyimli kadrosu ve çözüm odaklı yaklaşımıyla müşterilerinin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap veren firma, gelecekte de aynı kalite anlayışıyla hizmet sunmaya devam edecektir.




M i s y o n u m u z :

Sektörümüzde kazanmış olduğumuz konumumuzu, 
korumak ve daha ileriye götürmek için özverili ve iddialı çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürmektir.


V i z y o n u m u z :

Misyonumuzdan aldığımız birikim ve tecrübeyle birlikte son teknoloji ve gelişmeleri takip etmek, uygulamak ve sürekli olarak geliştirerek açık tutmaktır.


K a l i t e  P o l i t i k a m ı z :

Yüksek kaliteli ürünleri müşterilerimiz ihtiyaçları doğrultusunda belirleyip, güvenilir ve uygun teknik özelliklerde uygulama esaslarına göre kaliteden ödün vermeden üretmektir.

Bu Sayfa 485 Defa Görüntülenmiştir
Bilgi Alın

Copyright © 2023 Mert Bobinaj Soma IP 3.145.171.111